Villa med 3 sovrum i Bahceli, Esentepe öster om Kyrenia

149950 £ = ca 1.753000 SEK

Detta bostadsprojekt med 3 eller 4 sovrum med privata trädgårdar ligger vid Esentepes kust och bjuder panoramautsikt över det vackra Medelhavet på ena sidan och de skogsklädda Besparmak-bergen på den andra. Endast 25 minuters bilresa från Kyrenias centrum, den mest populära och livliga staden på norra Cypern.

Projektets läge är perfekt beläget i direkt närhet till det föreslagna nya marinaprojektet med eget lyxhotell, yacht och strandklubb och en rad andra anläggningar.
Norra Cyperns världsberömda golfbana ligger inom bara 10 minuters bilresa, och inom kort avstånd finns det gott om naturstigar att utforska i några av öns vackraste landskap.

Projektet består av totalt 28 lyxvillor, med antingen 3 eller 4 sovrum, med möjlighet till en privat pool eller användning av den gemensamma poolen som ska läggas till den sista etappen av byggandet. Alla fastigheter har ett vardagsrum med öppen planlösning med öppen spis och fullt utrustat kök och 3 eller 4 sovrum med eget badrum. Alla enheter har underbar panoramautsikt över havet och bergen och är ett perfekt val, oavsett om du vill köpa ditt drömhus eller investera i fastighetsmarknaden på norra Cypern.

Materialval är möjliga vid tidpunkten för konstruktionen. Flexibla betalningsplaner.

Betalningsvillkor: 2000 £ deposition.
30% kontantinsats - 70% betalas i lika stora delar tills nyckeln överlämnas eller med ett banklån.

Mycket stor investeringsmöjlighet
Kontakta oss om önskemål för ev. visningsresa med 3-4 nätters fritt boende i fina lägenheter.